dimarts, 7 de desembre del 2010

Una mica de tot (II)

Aquests últims dies de Seminari les activitats que realitzem majoritàriament giren entorns de la SAE (Setmana d'Activitats Extraordinàries) i les lectures en veu alta que portem realitzant des de l'inici del curs.
L'activitat que fem relacionada amb la Setmana d'Activitats Extraordinàries és la realització d'un prezi que englobi totes les activitats que hem dut a terme aquesta setmana per fer una petita presentació a la resta de companys. Ha sigut una activitat molt entretinguda sobretot perquè el meu grup i jo no ens portem molt bé amb el prezi i un cop acabat no ens quadràven la majoria de les coses. Penso que aquestes activitats realitzades en grup ajuden molt a integrarte amb el companys, sobretot a aquelles persones que són més tímides.
Per altra banda, les lectures en veu alta a mesura que practiques t'ajuden a controlar els nervis alhora de llegir danvant d'un públic que et dona la opinió d'allò que fas bé i d'allò que pots millorar.

Sempre estas a temps de canviar les coses, millorar-les, aprendre dels teus errors ...

1 comentari:

  1. Alba,
    El diari està força bé! Et falta penjar el prezi que havies anunciat a una entrada que penjaries.
    Sobre algun tema haguessis pogut reflexionar una mica més (ex. actualitat educatica) però, tot i així, el diari és bastant complet.
    Una abraçada,
    Berta

    ResponElimina