dimarts, 23 de novembre del 2010

Estada a una escola de pràctiques

El dimarts 16 de Novembre vaig estar a l'escola Vedruna de Terrassa encara que visc a Barcelona. La noia de practiques que hem va fer de padrina va ser molt amable i hem va guiar al llarg del dia.
Va ser una experiència molt gratificant, encara que van haver-hi coses que no hem van agradar de la manera de fer de l'escola. Per exemple, només començar .a classe, nens de cinc anys es posaven a resar. Això no ho vaig trobar gaire bé perquè amb cinc anys no pos decidir a quina religió vols pertànyer. Hem va sorprendre molt també que dins la classe tenien una pantalla tàctil com les nostres a Blanquerna a les aules d'informàtica, encara que la de pràctiques hem va informar que això era nou de feia poc. També hem va sorprendre que els nens quan els anaven a buscar, no sortien de classe tots junts com etraven, sinó que els cridaven per megafonia.
Pel que fa a les classes hem van agradar força encara que ja hem van avisar que encara que aquell dia no es notés treballaven força per fitxes. Les mestres eren molt maques i enseguida se t'oferien per qualsevol cosa. El que més ens demanaven era ajuda per preparar les activitats que les de motricitat sobretot eren força dinàmiques. Al Matí realitzaven les segments activitats que giraven en torn el tema del fons del mar: Motricitat i Mates. Alhora del pati hem va cridar el director per dir-me que l'escola no havia estat informada de que anava i hem va dir que a la tarda no podia tornar si no s'hi posava en contacte. 
Després del patí van continuar amb el tema del fons del mar fins alhora de dinar. Les mestres hem van dir que tornés a la tarda igualment.
Vam dinar  totes les de practiques dels coles dels voltant en un bar.  A la tarda vaig tornar a classe, els nens s'havien encarinyat i hem demanaven que tornés l'endemà. Al dir-li que no una nena hem va dir que l'Eli l¡altra noia de pràctica els estimava més perquè tornaria. Hem va fer molta pena despedirme'n d'ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada